Juniorbrandkorps

Unge og Kulturcentret udbyder spritnyt Juniorbrandkorps for unge i Halsnæs.

Billedet er fra Frederiksborg Brand & Rednings sommeraktiviteter i juli 2017

 

Juniorbrandkorps er for unge fra 12-18 år, der kunne tænke sig at prøve kræfter med, hvad det vil sige at være brandmand? Juniorbrandkorpset er udbudt af UKC Halsnæs i samarbejde med Frederiksborg Brand & Redning og den boligsociale helhedsplan Maglehøj i Frederiksværk.

Juniorbrandkorpset er tilrettelagt således, at de unge får en indsigt i alt, hvad en brandmand foretager sig og får lov til at prøve det på egen krop under supervision af uddannede brandfolk, der også fungerer som instruktører på kurset. De unge får således bl.a. lov til klatre i stiger, lægge slanger ud, lære førstehjælp og derudover vil der også være to lørdage, hvor de unge kommer ud og prøver at slukke en rigtig ildebrand og prøver at redde liv på åbent hav.

Kurset er for alle unge, herunder unge i udsatte positioner. Kurset er tilrettelagt således, at der er vægt på praktiske øvelser og derudover, så får de unge også et indblik i det særlige brandmandskodeks. Så har du en ung, du tænker kunne have godt af at tilmelde sig vores Juniorbrandkorps, eller en ung der blot ikke er klar over tilbuddet, så er det NU du skal slå til!

Kurset afholdes om mandagen fra kl. 18-20 i Maglehøj på Havtornevej i Frederiksværk og vi håber at se nye deltagere allerede på mandag, d. 9. oktober 2017!

Du kan tilmelde den unge via følgende link og ellers er du velkommen til at kontakte os, hvis du vil have yderligere info: http://www.ungdomsskolenhalsnaes.dk/undervisningshold/junior-brandmand

 

Instruktører er Sebastian Mølgaard Nielsen på 20 58 66 44 og  Paul Jan Pedersen på 20 67 61 07

Ungdomsskolen

 

Undervisningstilbud

 

Tilmelding

 

Kalender