Unge- og Kulturcentret

Unge - og Kulturcentret rummer Ungdomsskole, 10. klasse, Musikskolen og Billedskole i Halsnæs Kommune, og kommer til at have til huse i det nye Unge- og Kulturcenter i Krudtværket, med udgangspunkt i den gamle brandstation på Syrevej i Frederiksværk. Brandstationen er ved at blive bygget om til et Ungecenter, og vi åbner i november 2017.

I Halsnæs kommune er der et stort ønske om at give de unge flere muligheder og et sted at mødes. Derfor vil I opleve, at der sker en masse ting i Krudtværket for unge. I skal selv være med til at skabe det, som I har lyst til skal ske - men vi hjælper gerne. Så kom og vær med!

I Halsnæs er børn og unge nysgerrige,interesserede og seriøse - I har mod på livet, og I ønsker at lære og udvikle jer hver dag. I har ønsker og drømme for jeres fremtid - I er modige og tør gå nye veje. Vi har brug for jer her i Halsnæs, og derfor vil vi gerne give jer mange muligheder for at opnå det.

Det nye Unge- og Kulturcenter har plads til alle, og alle skal have mulighed for at være med i ungefællesskaber! Det bliver der gode muligheder for i Krudtværket. Her vil være en ny café, hvor I kan mødes, der vil være værksteder i Brandstationen, i Glarmesterhuset og i Elevatorfabrikken. Vi kan også spille musik i Bunkers og i vores musikcontainer. Kort sagt; der vil være masser af aktiviteter, så I kan mødes på kryds og tværs af jeres interesser og bopæl. Sammen skal vi skabe et godt ungdomsmiljø i Halsnæs.