SNORKELDYKKER KURSUS

Kursus pris 250 kr. indeholder medlemskab i 6 måneder af dykker klubben Hajen- Halsnæs og Dansk Sportsdykker forbund.
Snorkeldykning:

Kan du godt lide at svømme og have hovedet under vand, eller har du snorklet lidt på en ferie, så kan du tage det næste skridt i at opleve verden under vandet. Dykkerklubben Hajen - Halsnæs og Halsnæs Ungdomsskole afholder i fælleskab et snorkeldykkerkursus.

Her vil du lære at benytte ABC-udstyr (maske, snorkel og finner), spille undervandsrugby, introduceres til flaskedykning, høre om undervandsjagt og mange andre ting.

Træningen foregår i Hillerød svømmehal fredage mellem 19:45-21:00 (vandtid). Der vil i muligt omfang arrangeres fælleskørsel da Halsnæs Ungdomsskole kan stille minibus til rådighed, men egen transport kan forekomme.

Der er mulighed for at låne udstyr, men det vil være en fordel at du anskaffer dig personligt udstyr i løbet af kurset. Dette vil dine instruktører gerne hjælpe med.

Max 10 deltagere, så det er efter først til mølle princippet

Ved tilmelding af kurset indmeldes du i Hajen og Dansk Sportsdykkerforbund (DSF) i 6 måneder og modtager et medlemsblad herfra. Efter endt kursus har du erhvervet dig et snorkeldykkerbevis og have mulighed for at fortsætte med at snorkeldykke udendørs.

Formål:

At give eleverne mulighed for at lære at snorkeldykke på en god og sikker måde. Dette sker via vejledning og træning i vandtilvænning, dykke- og svømmeteknikker. Det er nødvendigt at kunne svømme ca. 250 meter for at kunne starte på kurset, da der også vil være træning og øvelser uden udstyr. Kurset varetages af erfarne dykkere og undervisere fra Dykkerklubben Hajen - Halsnæs.

Info

Arrangør/Undervisere: Dykkerklubben Hajen

Første dag: d. 29. september 2017

Fredage: 18.45 - 21.00 (vandtid)

Mødested: Klub Hulen, Valseværkstræde 5a, Frederiksværk

Tilmeld dig hold

 

Ungdomsskolen

 

Undervisningstilbud

 

Tilmelding

 

Kalender