TEATER- OG SCENEKUNST

TIl efteråret starter et gratis UKC teater og scenekunsthold for Halsnæs unge mellem 12 og 18 år.

Undervisningen vil bestå af sjove og udfordrende teaterlege, skuespilteknikker, stemmetræning og improvisation på forskellige niveauer. Masser af gode øvelser der kan give dig sjove eftermiddage, men også kan udfordre dig og give dig mod til at "stå frem" foran andre. Måske give dig lyst til at forsøge at skrive selv,spille skuespil, opfinde karakterer, synge eller fortælle historier. I sidste ende er målet at optræde med dine egene idéer sammen med andre unge.

Vi skal arbejde med bevægelse af kroppen, med fantasien, samt fordybe os og skabe udtryk. Fortælle verden nogle sanheder og lyve så det driver.

DU og DINE idéer skulle gerne være gundlaget for materialet til de forestillinger, vi ender ud med at vise for et publikum. Alt sammen selvfølgelig med den rette hjælp og opbakning. Og hvis du tænker, at DU ikke har nogen gode idéer, er det ikke noget problem. De kommer og du skal ikke være hverken god til noget eller have et specielt talent eller have lavet teater før for at være med. Alle kan finde på, og alle har en historie at fortælle.

Det vigtigste er, at du har mod på og lyst til at være med til at skabe teater/scenekunst og optræde sammen med andre på din alder.

Info

Underviser: SImon Hebeltoft Hansen

Målgruppe: 12 - 18 år

Første dag: Tirsdag d. 18. September 2018

Tidspunkt: kl. 16.30 - 18.00

Sted: Brandstationen

Tilmeld dig hold